Η «Sonora: Διεπιστημονική Εταιρεία Μουσικοθεραπείας & Έρευνας» σε συνεργασία με το IMAGEing-European GIM Training Programs, διοργανώνει  στην Ελλάδα πλήρη πιστοποιημένο εκπαιδευτικό κύκλο επαγγελματικής εξειδίκευσης στη μουσική ψυχοθεραπεία GIM, εγκεκριμένο διεθνώς από το Association for Music and Imagery (USA).

 

Αθήνα

Παρασκευή 27- Κυριακή 29 Μαρτίου 2015, 10.00-18.00

Χώρος διεξαγωγής:

“Συνειδέναι: Κέντρο Θεραπείας και Εξέλιξης Ατόμου και Οικογένειας”
Ήλιδος 5, Αμπελόκηποι

 

 

Διευθυντής προγράμματος:Dag Körlin, MD, PhD, FAMI, ψυχίατρος-ψυχοθεραπευτής, πιστοποιημένος εκπαιδευτής GIM, επιστημονικός υπεύθυνος του IMAGEing-European GIM Trainings
Συντονίστρια προγράμματος και εκπαιδεύτρια: Ευαγγελία Παπανικολάου, ΜΑ, ΜSc, FAMI, μουσικοθεραπεύτρια, πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια GIM, επιστημονική υπεύθυνη της Sonora
Υπεύθυνος τομέα ψυχικής υγείας της Sonora: Ορέστης Γιωτάκος, PhD, ψυχίατρος
 


Το GIM χρησιμοποιεί τη μουσική ως θεραπευτικό εργαλείο στην ψυχική υγεία. Το εισαγωγικό σεμινάριο είναι ανοιχτό σε όλους αλλά ο πλήρης εκπαιδευτικός κύκλος -που ξεκινάει αργότερα μέσα στο 2015- απευθύνεται μόνο σε επαγγελματίες ψυχικής υγείας. Μουσικές γνώσεις δεν είναι απαραίτητες για την παρακολούθηση του.
Τα προγράμματά μας είναι πιστοποιημένα διεθνώς από το Association for Music & Imagery


Κόστος Α’ κύκλου (Level I)     280€ (με προκαταβολή 80€ έως 20/2/15)
                                              330€ ( προκαταβολή μετά τις 20/2/15)
Τιμή για Φίλους της Sonora    260€ ( προκαταβολή 60€)

Αναλυτικές πληροφορίες: για το εισαγωγικό σεμινάριο:  www.sonora.gr
 
                                         για την πλήρη εκπαίδευση στο: www.gimtherapy.eu
 
Πληροφορίες για συμμετοχή και εγγραφές στο:
 
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και (αφήστε όνομα και τηλέφωνο)